nieuws

Jaarlijkse EHPA forum in Parijs

Geen categorie

Jaarlijkse EHPA forum in Parijs

Parijs, de stad van de liefde én 

van warmtepompen! De 9e editie van het jaarlijkse forum van EHPA (European Heat Pump Association) is op 18 tot 20 mei 2016 in Parijs. Frankrijk is namelijk één van de grootste warmtepompmarkten van Europa.

In 2016 wordt de eerste Europese Strategie voor Verwarming en Koeling aangenomen en een groot aantal stukken herzien van de EU-wetgeving (EPBD, Energy Efficiency Richtlijn, Richtlijn Hernieuwbare Energie, Ecodesign, Energielabel). Het Heat Pump Forum 2016 op Yacht de Paris is dan ook de ideale gelegenheid om succesvolle Europese en nationale klimaat- en energiebeleid te bespreken en hoe deze kunnen profiteren van en invloed uitoefenen op warmtepompen.

EHPA forum in Parijs

Het forum wordt onder het beschermheerschap van de Franse regering georganiseerd. Zij gaat eveneens de nieuwe Franse ‘Overgangswet voor Groene Groei’ uitleggen tezamen met het belang van de groeiende Franse warmtepompmarkt. Daarnaast zullen er presentaties gegeven worden over de Europese warmtepompmarkten en over het onlangs door EHPA gelanceerde online statistieken-tool.

Het evenement zal ook de Europese en Franse vertegenwoordigers van de duurzame/hernieuwbare energie-verenigingen en -industrie bijeenbrengen en ook ambtenaren van de Europese Commissie die geïnteresseerd zijn in de laatste ontwikkelingen rond het beleid en de technologische trends voor warmtepompen.

Reageer op dit artikel