nieuws

App voor technische vragen scoort goed

Geen categorie

App voor technische vragen scoort goed

De LG Service App, een app voor technische vragen en oplossingen voor storingen, scoort erg goed onder de gebruikers, blijkt uit onderzoek. Vooral handleidingen worden vaak geraadpleegd.

De LG Service App helpt installateurs met het snel beantwoorden van technische vragen en het oplossen van storingen. Door de storingscode in te voeren, zien zij binnen twee klikken de oplossing voor het probleem.

Technische vragen

De helft van de ondervraagden gebruikt de app meerdere keren per maand of wekelijks. Het invullen van codes wordt het meest gebruikt. 90 procent vindt het programmaatje nuttig tijdens het werk. Enkele deelnemers zien graag meer handleidingen en een tool waarin ze de koudemiddelbijvulling kunnen uitrekenen, terug.

Nieuwe mogelijkheden

De komende maanden gaat LG aan de slag met de op- een aanmerkingen. Begin 2016 worden al de eerste nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan de app.

Reageer op dit artikel