nieuws

IEA-conferentie staat gepland op 15 mei

Geen categorie

IEA-conferentie staat gepland op 15 mei

Save the dates 15 tot en met 18 mei 2017, roept de organisatie van het IEA-conferentie. Het duurt nog even, maar toch wil IEA u al uitnodigen voor het driejaarlijkse IEA Heat Pump Conference 2017 in het centrum van Rotterdam. 

Het conferentiethema is ‘Denk na over energie en handel nu!’. Want hernieuwbare verwarming en koeling is belangrijk, maar toch verwaarlozen beleidsmakers deze. Heroverweging van verwarming en koeling in de totale energiemarkt is nodig om de benodigde energietransformatie bewerkstelligen. Deze conferentie zal benadrukken dat warmtepomp-technologie een van de belangrijkste succesfactoren in deze aanpak is.

IEA-conferentie

De organisatie verwacht een speciale reeks sessies over warmtepompen in residentiële, utilititeits- en industriële gebouwen met betrekking tot onderwerpen over: technologie, systemen, toepassingen, onderzoek en ontwikkeling, marktstrategieën, market status, trends en toekomstige mogelijkheden.

>> Tip! Met ingang van 1 december 2015 opent de Call for Papers op conferentiewebsite, waar u uitgenodigd wordt uw abstract in te dienen.  Lees hier alle informatie en voorwaarden op deze website.

Reageer op dit artikel