nieuws

100 inzendingen VSK Awards 2016

Geen categorie

100 inzendingen VSK Awards 2016

Tot vorige week konden bedrijven producten en diensten insturen voor de VSK Awards 2016. En dat is en masse gebeurd. Niet eerder ontving de jury zoveel innovaties: 100 stuks. Woensdagmiddag 3 februari, op de Vakbeurs VSK, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Brand Manager Cas Wegman van VSK is opgetogen over het aantal. “De installatiemarkt laat zich van zijn beste kant zien. De markt barst uit zijn voegen van innovaties.”

VSK Awards 2016

In hal 9 worden de genomineerden voor de VSK Awards 2016 gepresenteerd in de VSK Awards Arena. Per categorie zal de jury maximaal vier inzendingen nomineren. Dinsdag en woensdag kunnen bezoekers hun stem uitbrengen. De stem van de jury en die van het publiek wegen even zwaar. Woensdag eind van middag worden de winnaars bekend gemaakt. Prijzen worden uitgereikt in de categorieën: Energiebesparing, Design, Systeemoplossingen en Installateurszaken.

De Vakbeurs VSK wordt gehouden van 2 tot en met 5 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. De VSK is de belangrijkste beurs in Nederland op het gebied van verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniek.

Nederland innoveert

Vorig jaar was de helft van de bedrijven bezig met innovaties. Tussen 2010 en 2012 bleef dit steken op 38 procent. Ook de Erasmus Concurrentie en Innovatiemeter laat stijgingen zien. Daalde in 2014 het bedrag dat aan innovatie werd uitgegeven, in 2015 gaan bedrijven los. 5,2 procent meer geïnvesteerd in productinnovatie dan het jaar ervoor.

 

Reageer op dit artikel