nieuws

NIBE F1345 warmtepomp ondergaat facelift

Geen categorie

NIBE F1345 warmtepomp ondergaat facelift

De NIBE F1345 solo water/water warmtepomp ondergaat een facelift. De warmtepomp is leverbaar in 24, 30, 40 en 60 kW uitvoeringen voor het kostenefficiënt en duurzaam verwarmen van grotere woningen en utiliteitsgebouwen.

De twee grote scrollcompressoren van de NIBE F1345 werken individueel of samen en schakelen indien nodig in. Dat zorgt voor een uitstekende vermogensregeling, minder slijtage en een hogere operationele capaciteit. Dankzij de geavanceerde bedieningsmogelijkheden kan de NIBE F1345 in diverse situaties worden toegepast. De warmtepomp levert bovendien twee verschillende aanvoertemperaturen, bijvoorbeeld een lage aanvoertemperatuur voor vloerverwarming en een hoge aanvoertemperatuur voor warmtapwaterbereiding.

NIBE F1345

Als onderdeel van de facelift is een nieuwe klemmenstrook toegepast, waardoor de bedrading tijdens de installatie eenvoudiger en sneller kan worden aangesloten. Daarnaast beschikken de warmtepompen nu over vijf interne programmeerbare en geïntegreerde relais die ook toepasbaar zijn voor shunt-gestuurde bijverwarming en naverwarming in de boiler. Tot slot zijn de leidingaansluitingen aan de achterzijde voorzien van binnen- en buitendraad.

Reageer op dit artikel