nieuws

Jaarvergadering Warmtenetwerk gaat over warmtevisie

Geen categorie

Jaarvergadering Warmtenetwerk gaat over warmtevisie

De jaarvergadering van Warmtenetwerk (4 november, Den Haag) gaat over de warmtevisie. De voorzitter en penningmeester geven een overzicht van de stand van zaken en de plannen. Inschrijven is verplicht.

Evenals vorig jaar komen er bijdragen vanuit de werkgroep Techniek & Innovatie over de ontwikkelingen waar men aan werkt. Verder geeft bureau Ecofys een presentatie over marktmodellen voor de warmtesector en zal Ted Zwietring van de gemeente Den Haag een toelichting geven over de plannen om de bestaande bouw in Den Haag te koppelen aan het warmtenet.

Warmtevisie

Na publicatie van de Warmtevisie van EZ is de warmtewereld volop in beweging. Voor de uitwerking onderzoekt een consortium onder leiding van Ecorys voor EZ de knelpunten in de Warmtewet  en  kijkt men naar marktmodellen die groei bevorderen. Veel partijen, zoals de G32-gemeenten en woningcorporaties werken op dit moment ideeën uit om de doelen in de Warmtevisie te realiseren.

Reageer op dit artikel