nieuws

Praktijkcase Roemenië op themadag restwarmte

Geen categorie

Praktijkcase Roemenië op themadag restwarmte

Ingenieur Henri Ossevoort verschaft inzicht in het ontwerp en de engineering van een industriële patisserie in Roemenië op de themadag ‘Slim gebruik van restwarmte‘ die op  22 oktober in Ede wordt gehouden.

Door verschillende ingrepen, zoals toepassing van een dubbele gebouwschil, opslag van restwarmte in een 30.000 liter grote buffer én gebruik van een warmtepomp bij het hergebruik van die restwarmte, is een energiebesparing van maar liefst 47 procent gerealiseerd.

Ossevoort

Naast de case van Ossevoort komen twee andere praktijkcases aanbod en zal ook een algemeen beeld worden gegeven van restwarmtetoepassingen. U krijgt daarbij antwoord op de vraag: hoe doet u dat? Wat zijn de technische mogelijkheden en in hoeverre zijn ze aantrekkelijk in bedrijfseconomisch opzicht?

Praktisch

Locatie: PTC+ expertisecentrum Koudetechniek & Mobiele Techniek; Zandlaan 29, Ede
Datum en tijd: donderdag 22 oktober 2015; van 15.00-20.00 uur.
Programma & aanmelden: Slim gebruik restwarmte in de praktijk

Reageer op dit artikel