nieuws

Optimalisatie geothermie: Meer opbrengst

Geen categorie

Optimalisatie geothermie: Meer opbrengst

De eerste pioniers met winning van diepe aardwarmte hebben inmiddels ook al geïnvesteerd in warmtepompen en warmtekracht-installaties voor een hogere opbrengst. Zo haalt een warmtepomp in Bleiswijk extra warmte uit het bronwater voordat het terug de grond ingaat. Op het seminar Projectgroep Biomassa & WKK (15 okt) hoort u hier meer over.

U leert op dit seminar over praktijkervaringen in binnen- en buitenland en wat er komt kijken bij optimalisatie van geothermie. U krijgt ook de kans om Nederlands grootste geothermieproject in bedrijf te bezichtigen.

Optimalisatie geothermie

Wat staat er op het programma? In ieder geval de onderwerpen: Warmtepompen op een geothermiebron; Deense praktijk met absorptiewarmtepomp; Warmtepomp bij Van den Bosch te Bleiswijk; Bronwater afkoelen tot 10 graden? Pitches grote warmtepompen voor hoge temperatuur; Warmtekrachtkoppeling combineren met geothermie; Methaangas uit bron als brandstof voor WKK; Samenspel van geothermie en WKK in eigen energienetten; Een rondleiding geothermiebron ECW en glastuinbouw Agriport A7.

>> Meer informatie over het programma en aanmelding

Deelname

Voor medewerkers van organisaties die deelnemen aan de projectgroep biomassa & WKK is deelname gratis. Dat geldt ook voor deelnemers aan de stichting Warmtenetwerk die participeert in deze bijeenkomst. Niet-leden betalen 275 euro per persoon inclusief lunch.Voor glastuinders en ZZP’ers geldt een korting van 100 euro op de toegangsprijs. U kunt zich nog een week vooraf aan het evenement kosteloos afmelden. Daarna betaalt u het volledige bedrag.

Reageer op dit artikel