nieuws

Met VMNED-opleiding leer je meten

Geen categorie

Met VMNED-opleiding leer je meten

“Met de (slimme) energiemeter komt er weliswaar een bulk aan data vrij, maar nog niet alle data zijn meteen bruikbare info. Daarvoor is kennis van zaken nodig”, zegt Frans Peters, directeur Energy Circle.

De tweedaagse opleiding Meten is Weten gaat u bekend maken met de mogelijkheden van meetgegevens. Het programma omvat onder andere het meten, registreren en het verkrijgen van data van energiegebruik, het gebruik en kalibreren van de juiste software, het interpreteren van resultaten en de juiste keuzes te maken voor de verlaging van energiekosten.

Meten

De opleiding vindt plaats op maandag 9 en dinsdag 10 november 2015 in het F&B Training Center te Hilversum. Deze opleiding kan ook op maat worden georganiseerd als in-company opleiding.

Meetbedrijf

Voor (nieuwe) medewerkers bij meetbedrijven, netbeheerders, leveranciers, ODA’s (Onafhankelijke Diensten Aanbieders), ingenieurs- en adviesbureaus, gemeenten, provincies, gebouwde omgeving en industrie. VMNED hoopt u te verwelkomen op 9 november in Hilversum.

>> Meer informatie, inschrijven, in-company mogelijkheden, kosten en het programma.

Reageer op dit artikel