nieuws

Energie 2015: Volg de Warmtepompen Innovatieroute

Geen categorie

Energie 2015: Volg de Warmtepompen Innovatieroute

De toepassing van een warmtepomp biedt grote voordelen. Het systeem zorgt voor een comfortabel binnenklimaat, is zeer milieuvriendelijk en leidt tot een verlaging van de energierekening. Doordat in januari 2015 de wettelijke EPC-norm voor nieuwbouwwoningen is verlaagd naar 0,4 komt de warmtepomp nog beter in zicht als duurzame vervanger van – of aanvulling op – de hr-ketel. Het is van groot belang dat architecten, installatie-adviseurs, medewerkers van woningcorporaties en vastgoedbedrijven en installateurs op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen rond de warmtepomp.

Tijdens Vakbeurs Energie 2015, die van 6 tot en met 8 oktober 2015 plaatsvindt in Den Bosch, organiseert vakblad Warmtepompen voor de vierde keer de gratis Warmtepompen Innovatieroute (inschrijven kan onderaan dit artikel). Tijdens de route worden architecten, installatie-adviseurs en medewerkers van woningcorporaties en vastgoedbedrijven in korte tijd geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen. De eerste drie edities van deze route, die plaatsvonden tijdens de installatievakbeurs VSK en Vakbeurs Energie 2014, leidden tot zeer enthousiaste reacties van deelnemers.

Hoe werkt het?
Tijdens Vakbeurs Energie 2015 worden de deelnemers aan de Warmtepompen Innovatieroute 2015 in groepen van maximaal 12 personen langs vijf stands geleid. De route voert u langs experts die u steeds in 15 minuten bijpraten over actuele ontwikkelingen rond de toepassing van warmtepompen. Inclusief een korte introductie duurt de route anderhalf uur.
Standhouders die tijdens de route worden bezocht zijn Stulz, Henrad Stelrad radiatoren, Spirotech en Inventum.

De Wamtepompen Innovatieroute vindt plaats op woensdag 7 oktober 2015 om 11.00 en op donderdag 8 oktober om 14.00 uur. U kunt bij inschrijving aangeven naar welk tijdstip uw voorkeur uitgaat. Deelname aan de route is volledig gratis!

Inschrijven
Deelname aan de Warmtepompen Innovatieroute van vakblad Warmtepompen is volledig gratis. U hoeft zich er alleen maar even voor aan te melden. Dit is mogelijk tot en met 5 oktober. Hierbij kunt u uw voorkeur voor een specifieke tijd aangeven. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en praktische informatie. Let wel op: het aantal plaatsen is beperkt!

Bevestig hieronder uw deelname:

De route is volgeboekt. U kunt uiteraard de stands van Stulz, Henrad Stelrad radiatoren, Spirotech en Inventum zelf bezoeken.

PS: schrijf u ook gratis in voor de Energie Vakbeurs 2015

Reageer op dit artikel