nieuws

Wolf’s systeemoplossingen krijgen warmtepomp

Geen categorie

Wolf’s systeemoplossingen krijgen warmtepomp

De systeemoplossingen van Wolf Energiesystemen worden uitgebreid met een warmtepomp. Er zijn combinaties met een warmtepomp, voorraadvat en bijbehorende componenten, maar ook systemen waar de warmtepomp wordt gecombineerd met thermisch zonnecollectoren.

Voor meer verwarmingsvermogen of als back-up voorziening kan een combinatie met de CGB-2 gaswandketel worden gemaakt.

Warmtepomp

De systeemoplossingen zijn verkrijgbaar met de BWL lucht/ water warmtepomp, welke verkrijgbaar is voor binnen- of buitenopstelling of de BWS bron/ water warmtepomp.

Systeemoplossingen

De componenten in de systeemoplossingen zijn volledig op elkaar afgestemd. De Wolf regeling stuurt het gehele systeem aan en optimaliseert de onderlinge samenwerking om de energiebesparing te maximaliseren. Doordat de totale oplossing door één fabrikant wordt geproduceerd, bent u verzekerd van een probleemloze werking en goede onderlinge afstemming.

Bedienmodule

Vanuit de Wolf BM bedienmodule kan het gehele systeem worden bestuurd. Daarnaast ontvangt u van Wolf vanaf september 2015 de verplichte energielabels voor de componenten en het bijbehorende systeemlabel.

Reageer op dit artikel