nieuws

Grundfos circulatiepompen BIM-gereed

Geen categorie

Grundfos circulatiepompen BIM-gereed

Een aantal van de meest gebruikte Grundfos circulatiepompen is gereed voor BIM en staat sinds kort op MEPcontent.eu. De Grundfos-producten zijn beschikbaar in een centrale database waar iedere engineer gratis gebruik van kan maken.

Gebruikers krijgen op deze manier toegang de meest innovatieve circulatie- en transportpompen die beschikbaar zijn voor gebruik in Revit en AutoCAD. Beschikbare series zijn de ultra-efficiënte circulatiepompen MAGNA1 en MAGNA3 en de inline pompen TPE2, TPE2D, TPE3 en TPE3D. De series op MEPcontent voldoen aan de European MEPcontent Standard, wat betekent dat ze goed functioneren in een Revit-project en alle relevante en juiste informatie bevatten.
Het doel van deze standaard is om uniforme en geclassificeerde content te leveren voor de Europese installatiesector.

Klik hier voor nadere informatie over Grundfos en hier voor informatie over MEPcontent.

Reageer op dit artikel