nieuws

Carrier introduceert training ‘warmtepompen in combinatie met een bodemsysteem’

Geen categorie

Carrier heeft het nieuwe trainingsprogramma van 2015 – 2016 gepubliceerd. Anders dan in het huidige programma is nu ook de training ‘Warmtepompen in combinatie met een bodem (WKO)-systeem’ en twee kennissessies over Duurzame koudemiddelen toegevoegd.

Carrier introduceert training ‘warmtepompen in combinatie met een bodemsysteem’

In de nieuwe training worden de vele randvoorwaarden belicht voor het juist functioneren van een geheel WKO-systeem, waarin vaak Carrier ‘water-waterwarmtepompen’ worden toegepast. Bij de twee kennissessies krijgt de trainee inzicht in de strategie van Carrier voor de volgende generatie koudemiddelen. Hoe beïnvloedt de nieuwe F-gassenregelgeving de keuze van uw onderhoud en beheer? Kan ik nog steeds een koelmachine met R410A of R134A selecteren of moet ik om naar een HFO-koudemiddel?

Trainingsprogramma

Naast deze nieuwe trainingen zijn de vertrouwde ‘Total Cost of Ownership & koelmachines’ ‘ProDialiog Plus koelmachineregeling’ en de ‘Regelingen op Luchtbehandelingskasten’ wederom in het trainingsprogramma opgenomen. Aanmelden kan vanaf 1 juli.

Reageer op dit artikel