nieuws

Carrier introduceert training ‘warmtepompen in combinatie met een bodemsysteem’

Geen categorie

Carrier introduceert training ‘warmtepompen in combinatie met een bodemsysteem’

Carrier heeft het nieuwe trainingsprogramma van 2015 – 2016 gepubliceerd. Anders dan in het huidige programma is nu ook de training ‘Warmtepompen in combinatie met een bodem (WKO)-systeem’ en twee kennissessies over Duurzame koudemiddelen toegevoegd.

In de nieuwe training worden de vele randvoorwaarden belicht voor het juist functioneren van een geheel WKO-systeem, waarin vaak Carrier ‘water-waterwarmtepompen’ worden toegepast. Bij de twee kennissessies krijgt de trainee inzicht in de strategie van Carrier voor de volgende generatie koudemiddelen. Hoe beïnvloedt de nieuwe F-gassenregelgeving de keuze van uw onderhoud en beheer? Kan ik nog steeds een koelmachine met R410A of R134A selecteren of moet ik om naar een HFO-koudemiddel?

Trainingsprogramma

Naast deze nieuwe trainingen zijn de vertrouwde ‘Total Cost of Ownership & koelmachines’ ‘ProDialiog Plus koelmachineregeling’ en de ‘Regelingen op Luchtbehandelingskasten’ wederom in het trainingsprogramma opgenomen. Aanmelden kan vanaf 1 juli.

Reageer op dit artikel