nieuws

Budget MIT-regeling twee maal overtekend

Geen categorie

Budget MIT-regeling twee maal overtekend

Het budget voor de MIT-regeling voor advies- en haalbaarheidsprojecten voor mkb-ers is twee keer overschreven. Het heeft geen zin meer om een aanvraag te doen, aldus Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Sinds 19 mei – de openingsdag – dienden 195 verschillende projecten een aanvraag in voor MIT-instrumenten bij RVO door ondernemers uit het mkb.

MIT-regeling

Wel er nog budget om een kennisvoucher en R&D samenwerkingsprojecten aan te vragen. De projecten waarvoor geen budget meer is, zijn degene in zowel het Landelijke vangnet als in Zuid-Holland waarvoor RVO de uitvoering van de MIT regelt.

Loketwijzer

De stand van zaken bij de regio’s is niet bekend. Klanten kunnen daarvoor vooralsnog zelf de Loketwijzer raadplegen.

Harmonie

In de MIT Regio en Topsectoren werken het ministerie van Economische Zaken en de regio’s (provincies) vanuit een gezamenlijke instrumentenkoffer met het doel om nationale en regionale innovatiestimuleringsinstrumenten optimaal te harmoniseren en onderling te verbinden.

Reageer op dit artikel