nieuws

Wilo-SiFlux: Compact design gecombineerd met groot vermogen

Geen categorie

Wilo-SiFlux: Compact design gecombineerd met groot vermogen

Pompenfabrikant Wilo heeft een nieuwe Wilo-SiFlux ontwikkeld. Deze energie- en ruimtebesparende meerpompsinstallatie is verkrijgbaar in een standaarduitvoering die volledig op de individuele wensen van de klant wordt afgestemd.

Aldus Wilo in een persbericht. Volgens het bedrijf is het een “opmerkelijk feit” dat dit efficiënte alternatief voor enkel- en duopompen als eerste op de markt over een breed standaard-productenpallet voor verwarmings- en airco-toepassingen beschikt.

Wilo-SiFlux

Omdat voor een betrouwbare levering van warmte, koude en water in grote gebouwen of industriële omgevingen alles afhangt van de ingebouwde installatie, biedt Wilo-SiFlux skid dat. De installatie leent zich voor het transport van grote capaciteiten in verwarmings-, koudwater- en koelinstallaties. De installatie omvat maximaal drie tot vier parallel geschakelde en elektronisch geregelde inline-pompen. Hierbij heeft de gebruiker de keuze uit de droogloper-pompseries VeroLine-IP-E of CronoLine-IL-E. Twee tot drie van de pompen zijn daarbij steeds in bedrijf, terwijl de resterende pomp als reserve fungeert.

Installatie

“Steeds vaker wordt gekeken naar de benodigde ruimte voor installaties. Met name bij renovatieprojecten blijkt het ruimtebeslag van installaties doorslaggevend te zijn. Wat dat betreft heeft de Wilo-SiFlux veel te bieden”, aldus Wilo.

Reageer op dit artikel