nieuws

Welke energiebesparende oplossingen leveren het meeste op?

Geen categorie

Welke energiebesparende oplossingen leveren het meeste op?

Energiekosten blijven maandelijks een hoge terugkerende post op de exploitatie. Er is veel geld te verdienen met energiebesparing, maar welke oplossingen leveren het meeste op? Daarover gaat de eerste conferentie in de serie ‘laaghangend fruit’ van Ensoc Conferences: Conferentie Energiebesparing.

Op 2 juni komen in de Jaarbeurs Utrecht de belangrijkste vertegenwoordigers van de prijstechnisch energiebesparende oplossingen aan het woord op de Conferentie Energiebesparing. De deskundige voorzitter, gebouwbeheerder Suzanne Oudmaijer, energiecoördinator van het AMC in Amsterdam leidt de dag.

Conferentie Energiebesparing

Waar gaat het congres over? De sprekers proberen antwoorden te vinden op: Hoe kan er nu precies worden bepaald wat de efficiëntste eerste stappen zijn bij een pand?Welke aanpassingen van de technische installaties, de HR ketels, de ventilatie of de lampen moeten eerst gebeuren? Of zijn er voor het betreffende pand misschien iets duurdere oplossingen zoals warmtepompen of PV-panelen die op termijn voordeliger uitpakken?

Reageer op dit artikel