nieuws

Programma F-gassencongres bekend

Geen categorie

Programma F-gassencongres bekend

Nadat de politiek zich heeft klaargestoomd voor de aangescherpte F-gassenverordening zijn nu ook de marktpartijen aan de beurt. Welke technische mogelijkheden zijn er en welke risico’s loopt u als u zich niet aan de verordening houdt? Het F-gassencongres op 18 juni biedt de informatie.

In een plenair gedeelte en verschillende workshoprondes wordt besproken over hoe de industrie aan de nieuwe koudemiddelregels kan voldoen, welke technische mogelijkheden er zijn om installaties effectief en in lijn met de verordening te laten werken en welke risico’s u loopt als u zich niet aan de verordening houdt.

F-gassencongres

Het programma omvat drie ‘draden’: (1) Anders: Wat zijn de (on)mogelijkheden van natuurlijke koudemiddelen? (2) Beter: Bieden synthetische koudemiddelen met een laag GWP een oplossing? (3) Minder: Hoe kan het koudemiddelvolume in installaties worden verkleind?

Korting

Wanneer u lid bent van KNVvK, STEK, VERAC en/of abonnee van RCC K&L, ontvangt u 50 euro korting op deelname. Via de website kunt u zich inschrijven.

 

Reageer op dit artikel