nieuws

Ben jij een duurzame bouwvrouw?

Geen categorie

Ben jij een duurzame bouwvrouw?

Wie is de duurzame bouwvrouw van 2015? Iedereen kan een een powervrouw in de bouw die duurzaamheid op de kaart zet nomineren voor de tweede verkiezing Duurzame Bouwvrouw. “We missen in Nederland vrouwen in de hogere posities in de bouw”.

Aldus platform De Duurzame Bouwvrouw. Nomineren kan tot 31 mei. De uiteindelijke nominaties worden bekend gemaakt op 16 juni tijdens het nominatie-event in Zaltbommel. Dubotechniek Bedrijven (onderdeel van VolkerWessels) en vakblad Cobouw organiseren dit event. ‘Bouwend Nederland’-voorzitter Maxime Verhagen leidt de jury met Ingrid Koenen, Mascha van den Heuvel, Annemarie van Doorn en Jan-Willem van der Groep.

Duurzame bouwvrouw

Wat is het profiel van een duurzame bouwvrouw? “Zij komt in aanmerking omdat zij uitzonderlijke prestaties levert op het gebied van duurzaamheid. Zij leidt de business op duurzame wijze naar economisch rendement en vindt daarbij de juiste balans tussen people, planet en profit in de praktijk. Dit weet zij op succesvolle wijze te combineren met haar vrouwelijkheid.”

 

Reageer op dit artikel