nieuws

Topvex ondergaat facelift

Geen categorie

Topvex TR/SR van Systemair heeft een facelift ondergaan. En niet alleen aan de buitenzijde. Zowel de TR als de SR zijn compacte, efficiënte luchtbehandelingunits met een hoog comfort.

Dat meldt SystemAir. De SR is de horizontale uitvoering, de TR is de verticale variant. Beide luchtbehandelingunits voldoen aan de modernste energie-eisen.

Energie-efficiënt

De Topvex heeft onder meer een efficiënter warmtewiel dan de voorgaande versie. Het rendement hiervan is 85 procent. Hiermee ligt de warmteterugwinning ongeveer 5 procent hoger dan de eerdere versie. Ook de verbeterde interne en externe afdichting verhoogt de energie-efficiëntie van de unit.

EC-motorwaaier

De nieuwe Topvex-serie is voorzien van de nieuwste EC-motorwaaier combinatie. Dankzij de energiezuinige EC-ventilatoren is het geluidsniveau met gemiddeld 5 dB(A) verlaagd. Ze zijn tevens voorzien van verschillende energiebesparende functies. Deze ventilatoren zijn bovendien ook beter als het gaat om eenvoudig onderhoud en service.

Reageer op dit artikel