nieuws

Split lucht/ water warmtepomp verzorgt binnenhuisklimaat Leontienhuis

Geen categorie

De Nibe split lucht/ water warmtepomp verzorgt het binnenhuisklimaat van het Leontienhuis (inloophuis voor jonge mensen met een eetstoornis en hun naasten). De renovatie van het vervallen gebouw wordt belangeloos ondersteund door tientallen partijen, waaronder Nibe Energietechniek.

Om het klimaatcomfort in de boerderij tegen lage energiekosten te waarborgen, stelt het bedrijf gratis de warmtepomp ter beschikking. “Nibe richt zich op ongeëvenaarde oplossingen op het gebied van duurzame energie. Daarmee willen we de wereld van morgen beter maken dan die vandaag”, reageert Marketing Manager Mariëlle van Gils.

Leontienhuis

En daarom steunt Nibe het Leontienhuis: “Wij vinden dat dit initiatief onze steun absoluut verdient en beschouwen het als een voorrecht dat we een bijdrage kunnen leveren aan de realisatie van het Leontienhuis. Want waar kun je nu beter werken aan vertrouwen in jezelf en je lichaam dan in een huiselijke en comfortabele omgeving?”

Eetstoornis

Ex-wielrenster Leontien Zijlaard- van Moorsel droomde van een inloophuis van jonge mensen met een eetstoornis en hun naasten. Deze kwam voort uit haar eigen ervaring met een eetstoornis. De droom is nu werkelijkheid geworden.

 

Reageer op dit artikel