nieuws

Leidraad Energieprestatiecontracten maakt aanbesteden EPC makkelijker

Geen categorie

Leidraad Energieprestatiecontracten maakt aanbesteden EPC makkelijker

Wilt u EPC aanbesteden? De Leidraad Energieprestatiecontracten maakt dit gemakkelijker. Deze leidraad staat diensten bij met de inkoopprocedure van energieprestatiecontracten.

Dat meldt RVO. In opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties maakte RVO de leidraad samen met Boot Advocaten en ESCoNetwerk.nl. Claudia Reiner, van UNETO-VNI en Alexandra Boot, van Boot Advocaten, overhandigde de leidraad aan Richard Tieskens van het Rijksvastgoedbedrijf tijdens het Nationale ESCo Congres 2015.

Leidraad Energieprestatiecontracten

De leidraad beschrijft stapsgewijs hoe je een energieprestatiecontract aanbesteedt en opstelt. Het stappenplan is bedoeld voor organisaties die een EPC willen aanbesteden en ook voor opdrachtnemers en consultants. In het energieprestatiecontract worden de energiediensten die de uitvoerende partij gaat leveren beschreven.

Reageer op dit artikel