nieuws

Itho Daalderop’s nieuwe concepten op Bouwbeurs 2015

Geen categorie

Itho Daalderop’s nieuwe concepten op Bouwbeurs 2015

De nul op de meter trailer, EPC < 0,4 concepten en monitoring van systemen. In de week van de bouw presenteert Itho Daalderop de nieuwste totaalconcepten voor nieuwbouw en renovatie.

De speciale aandacht gaat uit naar hoogbouw. Ook komt meerjarige zekerheid in de vorm van presentatiegarantie aan bod als noviteiten van de ontwikkelaar van binnenklimaatsystemen. Van plan om te komen? Hieronder volgt een overzicht van de nieuwe concepten van het bedrijf.

Itho Daalderop

Op stand A080 in hal 9 staat de unieke nul op de meter trailer. Buiten de trailer worden EPC < 0,4 concepten getoond met speciale aandacht voor hoogbouwoplossingen. Nieuw zijn de mogelijkheden voor volledige zekerheid, met meerjarige afspraken voor onderhoud en service, garantie, energieprestatie en zelfs financiering. Monitoring van de systemen komt ook uitgebreid aan bod. Ook toont het bedrijf de nieuwe Spider klimaatthermostaat in interactieve en werkende stand. Itho Daalderop laat ookde nieuwe ventilatie line-up op de bouwbeurs zien met een nieuwe variant speciaal voor hoogbouw.

Binnenklimaat

De producten en totaalsystemen van Itho Daalderop combineren een laag energieverbruik met een hoog comfort en prestatieniveau. Een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat dat betaalbaar blijft, is het uitgangspunt. Met de totaalconcepten is het mogelijk om vandaag al aan de klimaateisen van morgen te voldoen. Energieneutraal wonen met ‘nul op de meter’, is met Itho Daalderop dichterbij dan ooit.

Energiebesparing

Itho Daalderop ontwikkelt, fabriceert en verkoopt verwarming, tapwater, ventilatie en regeltechnische oplossingen. Onze missie is om met innovatieve producten en systemen een bijdrage te leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. We streven er elke dag naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven.

Reageer op dit artikel