nieuws

Fusio W is nieuwe warmtepomp Western

Geen categorie

De Fusio W warmtepomp zit nu ook in het leveringsprogramma van Western Airconditioning. Deze warmtepomp is speciaal ontworpen om te werken op een gesloten (brine/ water) of een open (water/ water) bron.

Fusio W is nieuwe warmtepomp Western

De warmtepomp produceert warm water tot 65 graden.

Fusio W

Volgens de leverancier kenmerkt de warmtepomp zich door het hoge rendement (tot 4,7), lage geluidsniveau (vanaf 24 dB (A) op 1 meter) en de compacte ‘alles in één’-bouw. Met uitzondering van de twee kleinste modellen, levert Western Airconditioning deze warmtepomp standaard met twee geïntegreerde pompen met Ecodesign label, expansievaten, verwarmingselement, stromingssensor en buitentemperatuursensor, elektronisch expansieventiel en elektronische softstarter.   

Verwarmingsvermogen

Verder is de Fusio W leverbaar in 10 uitvoeringen tussen 5 en 33 kW verwarmingsvermogen.

 

Reageer op dit artikel