nieuws

Emerson installeert één van de grootste modulaire datacenters in Europa

Geen categorie

Emerson installeert één van de grootste modulaire datacenters in Europa

T-Systems selecteert Emerson Network Power om één van de grootste modulaire datacenters in Europa te bouwen. Dit datacenter komt in Spanje. T-Systems profiteert zo van de significante groei van clouddiensten in Europa.

Emerson ontwierp, bouwde, integreerde en onderhield het grote datacenter in Barcelona. Dit centrum bestaat uit 38 geïntegreerde modules, bijna 300 racks, en heeft een modulair vermogen van 1,1 MW. Ook kreeg dit datacenter de Tier III-status van het Uptime Institute. Deze status staat voor 99,98 procent beschikbaarheid en infrastructuur-redundanties. Met behulp van modulaire technologieën voldoet de inrichting van het datacenter aan snelle implementatie, schaalbaarheid, beschikbaarheid, veiligheid en efficiëntie.

Data Centre Market Award

Onlangs ontving dit project de Data Centre Market Award voor het meest innovatieve project in Spanje.

Emerson

Emerson is wereldwijd toonaangevend in de optimalisatie van de beschikbaarheid, capaciteit en efficiëntie van bedrijfskritische infrastructuur. Ze leveren software, hardware en diensten om datacenters efficiënter te maken. Het bedrijf – gevestigd in de Verenigde Staten – is gespecialiseerd in vijf segmenten: process management, industrial automation, network power, climate technologies en commercial & residential solutions.

 

Reageer op dit artikel