nieuws

Vakbeurs ISH: ‘Comfort ontmoet technologie’

Geen categorie

Vakbeurs ISH: ‘Comfort ontmoet technologie’

Onder motto ‘Comfort ontmoet technologie’ opent ’s werelds grootste vakbeurs ISH zijn deuren van 10 tot 14 maart 2015 in Frankfurt am Main. 

Deze ISH vakbeurs richt zich op duurzame sanitaire oplossingen, innovatieve badkamerontwerpen, energie-efficiënte verwarming, airconditioning, gebouwautomatisering en hernieuwbare energie. Zo’n 2400 exposanten presenteren hun innovaties en toekomstgerichte bouwoplossingen.

 

 

ISH Water

Met de focus op verwarmings- en airconditioningtechnologie in combinatie met hernieuwbare energie, presenteert ISH Energy het complete spectrum van innovatieve gebouw-systeemtechnologie. Dankzij de unieke combinatie van de twee secties water en energie is ISH een belangrijke bron van impulsen voor het duurzaam en efficiënt gebruik van water en energie.

Reageer op dit artikel