nieuws

Western Airconditioning wint Succes Award 2014

Geen categorie

Western Airconditioning wint Succes Award 2014

Western Airconditioning is branchewinnaar in de thermotechniekbranche, en kreeg de Nationale Business Succes Award 2014. Volgens de nominatiecommissie verdient dit bedrijf de award vanwege zijn onderscheidend vermogen en innovatieve oplossingen.

Western Airconditioning is een toonaangevende leverancier op het gebied van thermotechniek en biedt een breed aanbod op het gebied van airconditioning, koelmachines, warmtepompen en luchtbehandelingsapparatuur. Door innovatie en jarenlange ervaring biedt de onderneming onderscheidende producten, die zowel bij eindgebruikers als installateurs en zakelijke partners zeer goed worden ontvangen.

Nationale Business Succes Award 2014

Jaarlijks nomineert de Nationale Business Succes Award de beste bedrijven van Nederland. En de bedrijven die voldoen aan strenge selectiecriteria ontvangen de Succes Award voor hun specifieke branche. De huidige editie van Nationale Business Succes Award startte begin februari. Welke bedrijven awards ontvangen is te volgen via het tv-programma De Succesfactorop RTL7.

Innovatie & warmtepompen

Western Airconditioning is opgericht in 1988 en heeft jarenlange ervaring met airconditioningssystemen en warmtepompen. Daardoor is de onderneming een echte specialist op dat gebied. Het is een innovatief bedrijf wat zich voortdurend richt op verbetering en vernieuwing. Medewerkers besteden aandacht aan nieuwe mogelijkheden en bestaande producten optimaliseren. Hiermee blijft Western Airconditioning groeien en ontwikkelen en dus een unieke speler in deze branche.

Klantgericht

Door haar jarenlange ervaring kan Western Airconditioning haar klanten de juiste service en diensten bieden. De focus is ligt altijd op innovatieve technologieën; samen met de uitstekende service kunnen zij voor elke klant en opdrachtgever een passende oplossing vinden.

 

Reageer op dit artikel