nieuws

Tussen 29 en 31 december andere registratie energielabels

Geen categorie

Tussen 29 en 31 december andere registratie energielabels

RVO biedt certificaathouders een aangepaste werkwijze aan zodat de opnames tot eind dit jaar een energielabel krijgen conform de huidige systematiek. Van 29 december vanaf 17.00 uur tot en met 31 december is het niet mogelijk automatisch energielabels te registeren. 

Reden hiervoor is de transitie naar het nieuwe systeem dat per 1 januari 2015 in productie gaat. Op 1 januari vanaf 12.00 uur worden energielabels geregistreerd volgens de dan geldende rekenmethodiek.

Energielabel registreren

RVO voert aangepaste werkwijze aanvullend in januari uit. Gelet op de verwachte drukte in deze maand en de aanvullende maatregelen die RVO nog moet nemen om de definitieve registratie te voltooien is het niet mogelijk om garanties af te geven voor de snelheid waarmee de registratie wordt afgerond.

RVO verwerkt alleen registraties die ingediend zijn vóór 1 januari 2015. Registraties die worden ingediend na deze periode dienen opnieuw aangeboden te worden aan via EPBD onder de per 1 januari 2015 geldende rekenmethodiek.

Reageer op dit artikel