nieuws

NIBE investeert in technisch-commercieel talent

Geen categorie

NIBE investeert in technisch-commercieel talent

NIBE Energietechniek B.V. biedt tien jong getalenteerden een internationale salesopleiding aan onder de noemer ‘Junior Sales Development Program’. Middels deze opleiding trekt het toonaangevende en innoverende Zweedse moederbedrijf NIBE AB commercieel-technisch talent aan en bereidt ze voor op een succesvolle carrière binnen de internationale NIBE-organisatie.

Bij het Junior Sales Development Program van NIBE dat eind september startte, maken de sales trainees twee jaar lang deel uit van het zogenoemde ‘Junior Sales Development Team’. Ze werken dan op de verkoopafdeling op één van de NIBE-kantoren in Nederland, Duitsland, Zwitserland of Groot-Brittannië.

Nederlander Lars Stevens en Belg Wouter Peeters vertegenwoordigen ‘hun’ verkoopkantoor en de bijbehorende thuismarkten tijdens internationale bijeenkomsten over strategische besluiten en omzetontwikkeling.

Stevens & Peeters

Stevens, 25 jaar, komt uit Halsteren en volgde de hbo-opleiding Commerciële Economie. Enige tijd was hij werkzaam als accountmanager voor een online marketingbureau. Daarna volgde hij de pre-master Bedrijfskunde. Recentelijk slaagde Lars aan de Tilburg University cum laude voor zijn MBA Strategic Management.

De eveneens 25-jarige Wouter Peeters komt uit het Belgische Sint-Niklaas en studeerde voor handelsingenieur aan de KU Leuven. Na zijn studie deed hij werkervaring op bij een bedrijfsrevisorkantoor en in een inkoopfunctie. Vanwege zijn interesse in technische producten én in het bedrijf NIBE koos hij voor het Junior Sales Development programma.

NIBE Energietechniek B.V.

De Nederlandse NIBE is een 100 procent dochteronderneming van het Zweedse NIBE AB. Het is niet alleen de grootste boilerfabrikant van Scandinavië, ook één van de grootste warmtepompenfabrikanten van Europa. Vanuit het hoofdkantoor richt NIBE zich voornamelijk op energiezuinig warmtapwater, verwarming en passieve koeling leveren aan de Nederlandse en Belgische markt. Ook biedt NIBE een reekst thermische zonlichtpakketten voor warmtapwaterbereiding en verwarming.

Reageer op dit artikel