nieuws

Geothermische energie in de bouw en industrie

Geen categorie

Geothermische energie in de bouw en industrie

Dat hernieuwde energiebronnen verband houden met talloze gebieden uit de geothermische sector, blijkt wel in de bouw en industrie. Hoe verbind je de thema’s met elkaar? Hoe ga je ermee om? Wat kun je leren van wetenschappers en technici uit de onderzoekscentra van over de hele wereld? Dát zijn de thema’s die centraal staan op het vijfde congres van Geothermische Energie in Bouw en Industrie in Madrid.

Wetenschappers, professionals, industrie, de warmtepompsector en consumenten van over de hele wereld ontmoeten elkaar op 19 en 20 november in Madrid. Ze spreken elkaar om kennis, ervaringen en onderzoek op het gebied van geothermische energie voor de bouw en industrietoepassingen te verspreiden en te delen. Maar ook om op deze wijze bij te dragen aan een bron van duurzame energie.

Congres GeoEner

Het regionale ministerie van Economie en Financiën, via het Directoraat-Generaal voor de Industrie, Energie en Mijnen, en het Regionale Energie-Agentschap van Madrid (Fundación de la Energía de la Comunidad de Madrid), laten een oproep uitgaan om deel te nemen aan het GeoEner Congres 2014, een initiatief dat tot doel heeft een forum te bieden voor wetenschappers en technici uit onderzoekscentra, universiteiten, overheidsdiensten en bedrijven uit de geothermische sector, die geïnteresseerd in de verschillende thematische gebieden die verband houden met deze hernieuwbare energiebron zijn.

Het vijfde congres van Geothermische Energie in Bouw en Industrie wordt gehouden in Madrid op 19 en 20 november 2014.

Reageer op dit artikel