nieuws

Achtste EHPA Europese Warmtepompforum

Geen categorie

Achtste EHPA Europese Warmtepompforum

Op 28 mei 2015 organiseert de European Heat Pump Association (EHPA) de 8e editie van zijn jaarlijkse forum over warmtepompen. Deze editie vindt plaats in Brussel. Een uitstekende gelegenheid om te netwerken en uw kennis over de warmtepompwereld uit te breiden.

Het ‘Forum’ van 2015 is de perfecte gelegenheid om de status van het Europese klimaat- en energiekader 2030 te bespreken en de laatste stand te vernemen van de dekking van warmtepompen in de Ecodesign- en Energie-efficiëntiewetgeving te krijgen. Het zal ook aandacht besteden aan de het potentieel van de technologische bijdrage aan de voorzieningszekerheid – een van de belangrijkste uitdagingen die in de politiek arena besproken wordt. De middagsessie van het forum gaat een speciale focus richten op grote toepassingen en hun mogelijkheden in Europa.

Wilt u weten waarom warmtepompen zo aantrekkelijk zijn?

Het programma zal de voordelen van de warmtepomp verklaren vanuit diverse facetten.

  • Energie-efficiëntie: een motor van de economische groei
  • Leveringszekerheid, met duurzame verwarming en koeling
  • De succesvolle streefcijfers voor hernieuwbare energie in Europa
  • Emissiereductie van broeikasgassen
  • Creëren van lokale werkgelegenheid
  • ‘Smart grids’ en warmtepompen: een perfecte paar

Doe mee aan het 8ste EHPA Europese Warmtepomp Forum en zie hoe gemakkelijk het is om te profiteren van warmtepompen!

Bezoek op 28 mei het forum in  ‘The EGG’, aan de Barastraat 175, 1070 in Brussel.Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u terecht op http://forum.ehpa.org of neem contact met ons op forum@ehpa.org .

Reageer op dit artikel