nieuws

Warmtepompen Innovatieroute Energie 2014: nog enkele plaatsen!

Geen categorie

Warmtepompen Innovatieroute Energie 2014: nog enkele plaatsen!

Tijdens de vakbeurs

Energie 2014, die van 7 tot en met 9 oktober 2014 plaatsvindt in Den Bosch, organiseert vakblad Warmtepompen de gratis Warmtepompen Innovatieroute. Tijdens deze route worden architecten, installatie-adviseurs en andere geïnteresseerden in korte tijd geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen rond de toepassing van warmtepompen. Aanmelden voor de route is gratis. Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

Hoe werkt het?
Deelnemers aan de Warmtepompen Innovatieroute 2014 worden in groepen van maximaal tien personen langs vijf warmtepomp-stands geleid. Op iedere stand geeft een warmtepomp-expert in 15 minuten tijd uitleg over een actuele ontwikkeling. Inclusief een korte introductie duurt de route anderhalf uur. Standhouders die tijdens de route worden bezocht zijn Daikin, Green Igloo, NIBE, GEBO en Dutch Heatpump Solutions. De Warmtepompen Innovatieroute vindt plaats op woensdag 8 oktober 2014 om 14.30 en op donderdag 9 oktober om 11.00 uur.

Inschrijven
Deelname aan de Innovatieroute Energie 2014 van vakblad Warmtepompen is volledig gratis; u hoeft zich er alleen maar even voor aan te melden. Hierbij kunt u uw voorkeur voor een specifieke tijd aangeven. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en praktische informatie. Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

Klik hier om u gratis in te schrijven voor de Warmtepompen Innovatieroute 2014!

Bekijk hier een kort verslag van de Warmtepompen Innovatieroute 2013.

[contact-form-7 id=”5545″ title=”Innovatieroute_vsk”]

Reageer op dit artikel