nieuws

Help mee aan een vernieuwd ‘Warmte in de Nederlanden’

Geen categorie

Help mee aan een vernieuwd ‘Warmte in de Nederlanden’

Momenteel werkt Stichting Warmtenetwerk hard aan een nieuwe versie van het warmteboek Warmte in de Nederlanden. De grote successen van warmtenetten in de afgelopen jaren, zoals die van Nijmegen, Leiding over Noord en Dordrecht, hebben veel nieuwe informatie opgeleverd.

Warmtenetwerk wil naast de grote ontwikkelingen ook de kleine netten goed in kaart brengen. Daarom roept de stichting mensen op informatie toe te voegen over alle netten in Nederland en Vlaanderen.

Warmtenetwerk wil graag van de deelnemers weten hoeveel huishoudelijke en zakelijke klanten er zijn, welke warmtebronnen de netten hebben en hoe groot het aandeel duurzame warmte per net is en uiteraard is zij geïnteresseerd in aanvullende bijzonderheden van het net (bijvoorbeeld bestaande bouw, een nieuw type leiding, architectonisch hoogstaand warmtestation of lage temperatuur). Op de website kunnen geïnteresseerden hiervoor een speciaal formulier invullen.

Gaat het om meerdere netten of levert u de gegevens liever per mail, dan kunt u ook uw informatie naar info@warmtenetwerk.nl sturen.

Klik hier voor nadere informatie over het warmteboek Warmte in de Nederlanden.

Reageer op dit artikel