nieuws

Alles over energie op vakbeurs

Geen categorie

Alles over energie op vakbeurs
Wat is nieuw op het gebied van zonne-energie en zonnewarmte, duurzaam bouwen, biomassa, windenergie, energielabels, decentrale energieopwekking, energiebesparing en -inkoop? De Vakbeurs Energie geeft in oktober het antwoord.

 

De Brabanthallen in Den Bosch zijn van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 oktober het decor voor de Vakbeurs Energie. De organisatoren beloven dat hier alles te vinden is op het gebied van slimme inkoop van energie, energiebesparing en energiebeheer in de bouw, mobiliteit en industrie.

NRG Battle
Bezoekers krijgen een breed exposantenaanbod en een uitgebreid inhoudelijk programma met congressen, lezingen en prijsuitreikingen voorgeschoteld. Bovendien kent Energie 2014 diverse primeurs. Zo is er op 9 oktober een Industrial Morning voor en over de industriële sector. Daarnaast is er de NRG Battle – Europe Edition, een jaarlijks internationaal evenement voor getalenteerde Bachelor, Master, PhD en MBA studenten uit heel Europa. De finale vindt voor het eerst plaats op tweede dag van de vakbeurs.

Anke van Hal

Ook belooft de organisatie een bruisend openingsdebat, waarin professor Anke van Hal, verbonden aan Nyenrode Business Universiteit en TU Delft, en andere kopstukken uit de wereld van energie ingaan op relevante trends en ontwikkelingen. Daarnaast zijn er de uitslag van een grote energie-enquête, het Windcongres, Stroomplatform en de uitreiking van de Spirit of Innovation Award, de prijs voor het meest innovatieve energiebesparende product of concept van een exposant.

Reageer op dit artikel