nieuws

WOLF HR-WTW unit CRL met warmtewiel

Geen categorie

WOLF HR-WTW unit CRL met warmtewiel

Wolf Energiesystemen introduceert een verdere uitbreiding van zijn assortiment aan HR-WTW units, namelijk de CRL serie. De CRL is een compacte warmteterugwinunit met HR-warmtewiel met een rendement tot meer dan 80%, rendementsklasse H1. De CRL serie is leverbaar met 4800 en 6200 m³/h en is verkrijgbaar voor binnen- en buitenopstelling. De CRL voor binnenopstelling is zo ontworpen, dat deze deelbaar is, zodat de unit eenvoudig naar binnen te transporteren is.

Deze eigenschap is ideaal voor renovatieprojecten. De CRL serie is stekkerklaar en ontworpen conform de hoogst mogelijke hygiëne-eisen. De regeling kan voorzien worden van een communicatiemodule voor BACnet, ModBus, Lonworks of een Ethernetmodule (webserver) voor bediening van de unit via PC of internet. De CRL kan uitgebreid worden met een module voor een verwarmings- en koelerbatterij met druppelafscheider en condensaatlekbak.

Een zeer aantrekkelijke Total Cost of Ownership (TCO), wordt bereikt door een lage luchtsnelheid van maximaal 1,8 m/s (snelheidsklasse V2) en de ECventilatoren voldoen aan elektrische vermogensklasse P1. Deze serie van Wolf Energiesystemen voldoet daarmee ruimschoots aan de eisen voor de Energie-Investeringsaftrek 2014.

Reageer op dit artikel