nieuws

Bitzer nieuwe compressoren voor airconditioning en warmtepompen op Mostra Convegno

Geen categorie

Bitzer nieuwe compressoren voor airconditioning en warmtepompen op Mostra Convegno

Van 18 tot 21 maart worden in Milaan nieuwe innovaties gepresenteerd op de Mostra Convegno Expocomfort 2014. Bitzer, specialist voor koelcompressoren toont hier met trots de gepatenteerde Bitzer Advanced Header Technology (BAHT) voor Orbit scrollcompressoren, en zijn nieuwe schroefcompressoren.

Bitzer noemt de grote flexibiliteit als groot voordeel van de Bitzer Advanced Header Technology (BAHT) scrollcompressortandems en -trio’s. Deze flexibiliteit komt tot uiting wanneer zij toegepast worden op het ontwerp van airconditioning- en warmtepompsystemen . Bijzondere kenmerken van de Orbit compressor, bijvoorbeeld het ontwerp waarin de carterolie wordt geïsoleerd van het zuiggas hetgeen zorgt voor een uitzonderlijk lage olie-overdracht. Kleine drukverschillen in de aanzuigverzamelleiding hebben geen enkele invloed op de olieverdeling tussen de compressoren bij een laag debiet onder deellast.

Orbit scrollcompressoren: bijzonder efficiënte compressoren voor airconditioning en warmtepompen
Orbit scroll-compressoren worden gekenmerkt door een hoog isentropisch rendement, een laag geluidsniveau en een uitstekende energie-efficiëntie. De Orbit 6-reeks heeft verplaatsingen van 20 tot 38 m³ per uur , bij de grotere Orbit 8-serie tussen 29 en 77 m³. Orbit scrollcompressoren zijn ontworpen voor gebruik in airconditioning systemen en warmtepompen en voor gebruik met het koudemiddel R410A.

Op Mostra Convegno , zal Bitzer zijn nieuwste schroefcompressor-ontwikkelingen voor het eerst tonen. Bezoekers van het Bitzer beursstand op Mostra Convegno zullen de eerste in de airconditioningsector  zijn om de nieuwste modellen van compressorspecialist Bitzer onder de loep te nemen.

Bron : Bitzer Kühlmaschinenbau GmbH | www.bitzer.de

 

Reageer op dit artikel