nieuws

VSK Warmtepompen Innovatieroute: groot succes

Geen categorie

Tijdens de installatievakbeurs VSK heeft vakblad Warmtepompen een viertal ‘Warmtepompen Innovatieroutes’ georganiseerd. Daarbij werden architecten, adviseurs, medewerkers van woningcorporaties, en andere professionele belangstellenden steeds langs een vijftal exposanten geleid die een interactieve lezing gaven over een of meerdere aspecten die van belang zijn bij toepassing van een warmtepomp. Zowel de betrokken exposanten –

VSK Warmtepompen Innovatieroute: groot succes

Mitsubishi Electric, NefitNIBE Energietechniek, A.O. Smith en Geothermica – als de deelnemers aan de routes, reageerden na afloop uitermate enthousiast. De deelnemers werden van waardevolle en inspirerende informatie voorzien, terwijl de exposanten op een directe en interactieve manier konden communiceren met hun belangrijkste doelgroepen. Binnenkort volgt op deze site nog een fotoverslag van de routes, waar in het komende nummer van vakblad Warmtepompen uitgebreid op wordt teruggeblikt.

Reageer op dit artikel