nieuws

Vakblad Warmtepompen organiseert Innovatieroute VSK 2014

Geen categorie

Vakblad Warmtepompen organiseert Innovatieroute VSK 2014

Door de groeiende aandacht voor duurzaam bouwen krijgen warmtepompen een steeds belangrijkere rol toebedeeld. Het is voor architecten, installatie-adviseurs, installateurs en andere betrokkenen van groot belang om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rond deze milieuvriendelijke klimaatsystemen.

Tijdens de vakbeurs VSK, die in februari 2014 plaatsvindt, houdt vakblad Warmtepompen daarom de unieke Warmtepompen Innovatieroute. Architecten, installatie-adviseurs en andere geïnteresseerden worden daarbij in korte tijd geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen. Deelname aan deze route is volledig gratis!

Hoe werkt het? Tijdens de VSK worden de deelnemers aan de Warmtepompen Innovatieroute 2014 in groepen van maximaal twaalf langs een aantal warmtepompstands geleid. De route loopt langs vijf standhouders die u steeds in 15 minuten bijpraten over actuele ontwikkelingen rond de toepassing van warmtepompen. Inclusief een korte introductie duurt de hele route anderhalf tot twee uur. De standhouders die door de route worden bezocht zijn Mitsubishi Electric, Nefit, NIBE EnergietechniekA.O. Smith en Geothermica. Na afloop van het programma krijgen alle deelnemers een informatiepakket mee.
De Wamtepomp Innovatieroute vindt plaats op dinsdag 4 en woensdag 5 februari. Op beide dagen start de route zowel om 10.00 als om 14.00 uur. Deelnemers kunnen bij hun inschrijving aangeven naar welke datum en tijdstip hun voorkeur uitgaat.

Parallel aan de Warmtepomp Innovatieroute presenteert het Nederlands Platform Warmtepompen op woensdag 5 februari twee cycli met workshops over diverse warmtepompgerelateerde onderwerpen. Deelnemers aan de Innovatieroute worden van harte uitgenodigd om ook deze workshops te bezoeken. Klik hier voor meer informatie over de workshops.

Inschrijven
Deelname aan de VSK-innovatieroute 2014 van vakblad Warmtepompen is volledig gratis. U hoeft zich er alleen maar even voor aan te melden. Dit is tot 30 januari 2014 mogelijk via internet. Hierbij kunt u uw voorkeur voor een specifieke dag en tijd aangeven. Na aanmelding ontvangt u tijdig een bevestiging en praktische informatie. Let op: het aantal plaatsen is beperkt!

KLIK HIER om u gratis in te schrijven voor de Innovatieroute VSK 2014!

logo AOS VSKlogo Geothem VSK logo Nefit VSKlogo ME VSK

 

logo Nibe VSK

Reageer op dit artikel