nieuws

Ecoforest presenteert ecoGEO SOLAR tijdens VSK

Geen categorie

Ecoforest presenteert  ecoGEO SOLAR tijdens VSK

Op het ColdClimate Event en VSK toont Ecoforest de geothermische warmptepomp ecoGeo solar. Volgens de fabrikant het neusje van de zalm op het gebied van klimaatbeheersings-technologie

Dankzij de geavanceerde vermogenselektronica kan deze pomp direct worden aangesloten op zonnepanelen voor energielevering. Een regelaar beheert de stroom die wordt gegenereerd door de zonnepanelen en voorziet de pomp van de nodige energie. Het restant kan worden gebruikt voor de stroomvraag van de woning zelf, voor het opladen van accu’s voor vermogensopslag of voor elektrische auto’s en zelfs voor gedeeltelijke retourlevering aan het elektriciteitsnet. En wanneer de warmtepomp meer energie gebruikt dan de zonnepanelen genereren, neemt de regelaar automatisch de benodigde energie af van het elektriciteitsnet of van de accu’s voor vermogensopslag die eerder zijn opgeladen. Dat gebeurt automatisch.

Duurzame energie is de toekomst: aarde, zon, lucht en water zijn vrijwel onuitputtelijke bronnen. Het is onze verantwoordelijkheid om hiervan efficiënt gebruik te maken en deze voor iedereen toegankelijk te maken. U zult zich geen zorgen meer hoeven te maken over stijgende energietarieven en de levering en beschikbaarheid van organische brandstoffen: met ECOFOREST kunt u zelf aan uw energiebehoefte voldoen.

Ecoforest is aanwezig op het ColdClimate Event in Gorinchem van 23 en 24 januari, Standnummer 131 en op de VSK beurs van 3 t/m 7 februari in de Jaarbeurs te Utrecht, Hal 9 Standnummer A 006.

Nadere informatie: Ecoforest Nederland | http://www.ecoforest.nu

Reageer op dit artikel