nieuws

De Europese Warmtepompmarkt in 2013

Geen categorie

De Europese Warmtepompmarkt in 2013

De EHPA heeft het meest uitgebreide verslag tot nu toe over de Europese warmtepompmarkt gepresenteerd. Het verslag beslaat gegevens uit 22 Europese landen. Het toont niet alleen de verschillende nationale statistieken, maar geeft ook een overzicht voor elke markt en toont de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling ervan. Dit geldt ook voor industriële en technische ontwikkelingen, de Europese alsmede de nationale wettelijke kaders en de organisatorische status van elke markt.

Alle landenrapporten werden samengesteld in samenwerking met nationale branche-organisaties. Deze aanpak zorgt niet alleen voor een hoge kwaliteit van de gegevens, hij biedt ook waardevolle inzichten vanuit het perspectief van de ‘industry locals’. EHPA hoopt dat de gebruikers het rapport net zo inzichtelijk zullen vinden als de «European Heat Pump Association» zelf ! Aarzel niet om haar uw mening en commentaar te geven door het sturen van een email naar info@ehpa.org.

Klik hier voor meer informatie.

Reageer op dit artikel