nieuws

7e EHPA Warmtepompforum

Geen categorie

7e EHPA Warmtepompforum

Op 20 mei vindt in Berlijn het zevende warmtepompforum van de

European Heat Pump Association plaats. Volgens de organisatoren biedt het forum dit keer “de perfecte gelegenheid om de meest actuele Europese regelgeving te bespreken”, met name omdat het congres slechts een paar dagen voor de Europese verkiezingen plaatsvindt. Vanuit deze achterliggende gedachte zullen onderwerpen aan de orde komen zoals de RES-doelstellingen voor 2020, het compromis dat is gesloten ten aanzien van de nieuwe F-gassenverordening, het Europese stroomnetwerk en smart grids, en de implementatie van de laatste energielabels. Naast deze – en tal van andere – onderwerpen zal tijdens het warmtepompforum ook aandacht worden geschonken aan de actuele stand van zaken in de Europese warmtepompmarkt en worden de resultaten van verschillende onderzoeksprojecten gepresenteerd.
Meer informatie: http://forum.ehpa.org

Reageer op dit artikel