nieuws

VSK: Itho Daalderop toont ‘Binnenklimaat Experience’

Geen categorie

Tijdens

VSK: Itho Daalderop toont ‘Binnenklimaat Experience’

VSK 2014 staat de stand van Itho Daalderop in het teken van het beleven van een goed binnenklimaat. Naast een unieke ‘Binnenklimaat Experience’ en de laatste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van verwarming, ventilatie en warm tapwater lanceert Itho Daalderop een klimaatthermostaat.

Op de VSK wordt voor de klimaatthermostaat aan het grote publiek onthuld. Deze innovatieve thermostaat sluit naadloos aan bij de binnenklimaatfilosofie van Itho Daalderop door verwarming, ventilatie en tapwater in een woning op een efficiënte en effectieve manier te regelen. Daarnaast wordt de nieuwe, fraai vormgegeven en compacte kokendwaterboiler BS5 met een nieuwe 4-in-1 kraan gedemonstreerd. Nieuw is ook een energieneutraal en –leverend woningbouwconcept én twee prefab oplossingen; één voor galerij- en portiekwoningen en één voor rijwoningen.

‘Binnenklimaat Experience’
Itho Daalderop staat voor een goed binnenklimaat. Het ligt besloten in zijn producten en het is verankerd in de genen. Deze visie en kennis wordt tijdens de VSK gedeeld met het publiek door middel van een speciale ‘experience’; een audiovisuele belevenis waarin men met een digitale bril ziet hoe de vitale functies in een woning slim samenwerken. De experience laat de bezoeker een comfortabel, gezond en prettig thuis in ieder woonhuis ervaren.

Breed productenpakket
Verder wordt het ketelprogramma gepresenteerd, dat onlangs is uitgebreid met de Base Cube Duo, een CW5 ketel met ingebouwde 2e cv-zone die zowel het hoog- als laagtemperatuur verwarmingscircuit bedient. Het toch al brede programma vraaggestuurde ventilatiesystemen is verder uitgebreid met een budgetvariant, BaseFlow en een high end oplossing, QualityFlow. Ook het complete ventilatiepakket wordt tijdens de beurs getoond. Daarnaast toont Itho Daalderop concepten voor de nieuwbouw-, renovatie- en installatiebranche. Verder komen nieuwe ontwikkelingen op warmtepompgebied aan bod, waaronder de duurzame Booster-warmtepomp voor het bereiden van warm tapwater in combinatie met collectieve systemen.
Itho Daalderop is van 3 t/m 7 februari tijdens VSK 2014 in de Jaarbeurs in Utrecht te vinden in hal 8, stand E054.

Meer informatie: www.ithodaalderop.nl

Reageer op dit artikel