nieuws

Innovatieve Shoebox-warmtepomp geintroduceerd op de Nederlandse markt

Geen categorie

Innovatieve Shoebox-warmtepomp geintroduceerd op de Nederlandse markt

De nieuwe ‘Shoebox’ brine/water-warmtepomp van

GEO Holland verdient bijzondere aandacht vanwege de innovatieve technologie, kleine afmetingen, functionaliteit, en het bijzonder lage geluidsniveau van minder dan 20 dbA. De warmtepomp haalt thermische energie uit de aarde en levert verwarming en koeling voor een optimaal binnenklimaat, alsmede verwarming voor de productie van 65 (!) graden warm water. Door zijn zeer kleine afmetingen (520 mm hoog, 470 mm breed en 350 mm diep) kent deze kleine krachtpatser geen plaatsingsbeperkingen. Zelfs een keukenkastje is al ruim genoeg!
De Shoebox is speciaal ontwikkeld voor appartementen van 30 tot 150 m2, passieve woningbouw, zogenaamde 0-energiewoningen en renovatieprojecten. Hij is leverbaar met twee vermogens: 3 kW (1 compressor) en 6 kW (2 compressoren).

Meer informatie: www.geoholland.nl

Reageer op dit artikel