nieuws

Samsung-warmtepomp ‘Crystal’ is terug, met WiFi

Geen categorie

De Crystal-warmtepomp van Samsung is ‘terug van weggeweest’. Ambrava heeft op veler verzoek deze vernieuwde en innovatieve klassieker opgenomen in haar uitgebreide assortiment warmtepompen en airconditioners.

Het Crystal+ wandmodel kent zeer hoge SEER- en SCOP-waarden en is voorzien van het A++/A+ energielabel voor koelen en verwarmen. Standaard is de stille unit voorzien van MPI en een full HD filter, waardoor in alle rust genoten kan worden van gezuiverde lucht. Bovendien is het model uitgerust met de unieke WiFi-mogelijkheid (standaard op single split, optioneel op multi split), waardoor bediening zelfs heel eenvoudig op afstand mogelijk is. Door gebruik te maken van de Smart Air Conditioner-app op de smartphone of tablet zijn zowel binnen- als buitenshuis diverse functies op de warmtepomp in te schakelen. Zo kan er een temperatuur worden ingesteld, maar kunnen ook diverse werkingsmodi worden gekozen en kan de timer-functie worden bediend.

Reageer op dit artikel