nieuws

NIBE Eminent elektrische boilers uitgebreid met 120 liter-variant

Geen categorie

NIBE heeft de serie NIBE Eminent uitgebreid met de NIBE Eminent 120: een elektrische boiler met een inhoud van 120 liter. De nieuwe boiler is niet alleen een zeer geschikte vervanger voor bestaande boilers, maar is bovendien een veilig alternatief voor open geisers. NIBE levert de NIBE Eminent 120 per direct uit voorraad.

Met de introductie van de NIBE Eminent 120 omvat de Eminent-serie nu boilers met een inhoud van 35, 55, 100 én 120 liter. Daarmee kan de installateur uitstekend inspelen op de uiteenlopende behoeften aan warmtapwater in diverse situaties, van vakantiehuisje en bedrijfskantine tot woning en appartement.

• RVS waterreservoir: lange levensduur en onderhoudsvrij

• Uitstekend geïsoleerd: minimaal warmteverlies, dus energiezuinig

• Zowel verticaal (hangend) als horizontaal (liggend) te monteren

• Standaard voorzien van kabel en stekker met randaarde

• Ook geschikt voor 400 V 3-fase aansluiting

• Thermostaat instelbaar van 10C tot 80C

• Aantrekkelijk geprijsd

NIBE voert al ruim 60 jaar het breedste assortiment boilers en boilervaten voor de professionele warmwatermarkt en levert onder meer indirect verwarmde boilers, elektrische boilers en boilervaten in een range van 5 tot 1.000 liter. Boilers van NIBE kunnen worden gecombineerd met diverse soorten verwarmingssystemen, inclusief NIBE warmtepompen en NIBE zonlichtsystemen. Met het complete NIBE warmtapwaterprogramma kunnen installateurs optimaal inspelen op vrijwel elke vraag naar warmtapwatercomfort in vrijwel elke situatie: van woning en appartement tot kantoor, hotel, sportcomplex en zorginstelling.

Tot 1 juni 2013 ontvangen installateurs in Nederland en België gratis Bongo-punten bij aankoop van de nieuwe NIBE Eminent 120 en diverse andere boilers. Na de actieperiode kunnen deelnemers met de gespaarde punten kiezen uit ruim 600 Bongo beleveniscadeaus. De complete actievoorwaarden en een overzicht van het spaarprogramma staan op www.nibenl.nl.

Reageer op dit artikel