nieuws

Western introduceert nieuwe waterkoelmachine/warmtepomp

Geen categorie

Western Airconditioning heeft een nieuwe range luchtgekoelde waterkoelmachines / lucht-water warmtepompen voor binnenopstelling op de markt gebracht. Het gaat hier om de Epsilon Echos DK.

De Epsilon Echos DK range is leverbaar in 12 modellen tussen 5 en 40 kW. De range is verkrijgbaar in de uitvoering van waterkoelmachine of warmtepomp. Ook is het mogelijk om een compressor-condensor uitvoering te leveren. De range is speciaal ontwikkeld voor binnenopstelling. De toegepaste ventilatoren zijn geschikt om 50 Pa externe statische druk aan te kunnen. Met de optie EC radiaal ventilatoren kan de Epsilon Echos DK tot een externe statische druk van maximaal 350 Pa werken. De Epsilon Echos DK is uit te voeren met een geïntegreerde pomp/buffervatmodule of pompmodule. De Epsilon Echos DK is voorzien van een slimme microprocessorregeling.

Reageer op dit artikel