nieuws

Uitbreiding range lucht-waterwarmtepompen Western

Geen categorie

Western Airconditioning heeft de range FUSIO lucht-water warmtepompen uitgebreid met 6 modellen tussen de 6,5 en 16 kW. De bestaande range bestond uit twee modellen van 3,8 en 7 kW.

De FUSIO lucht-water warmtepompen in splitopstelling zijn speciaal ontwikkeld om het gehele jaar verwarming en koeling te leveren. Door het neutrale design en laag geluidsniveau zijn de systemen uitstekend toepasbaar in elke omgeving. Het systeem is uitgevoerd met een DC inverter geregelde compressor. De hydromodule (binnendeel) is standaard voorzien van een warmtewisselaar, waterpomp, verwarmingselement en een duidelijk bedieningspaneel. De FUSIO warmtepompen zijn eenvoudig en snel te installeren. Door gebruik te maken van het koudemiddel R410A zijn de warmtepompen milieuvriendelijk en met de hoge COP waarde laten zij een significante financiële besparing zien.

Reageer op dit artikel