nieuws

Climatizacion en Genera trekken ruim 60.000 bezoekers

Geen categorie

Climatizacion, de internationale beurs voor air conditioning, verwarming, ventilatie en koeling, en Genera, de internationale energie- en milieubeurs, hebben gezamenlijk meer dan 60.000 bezoekers mogen verwelkomen. Op de twee beurzen, die dit jaar gelijktijdig plaatsvonden in Madrid, werden de laatste innovaties en producten van meer dan 900 bedrijven getoond.

Climatizacion, gehouden van 28 februari tot en met 1 maart, ontving 43.688 bezoekers uit 78 landen. De internationale vakbezoekers (8,8% van het totaal) waren vooral uit Portugal, Italië, Frankrijk, Duitsland en China afkomstig. De meeste professionele bezoekers van Climatizacion waren vertegenwoordiger van een installatiebedrijf (22,5%) werkzaam bij een onderhoudsbedrijf (13,6%) of van een engineering-bedrijf (11,1%).
De volgende editie van de beurs vindt in 2015 plaats, wederom in Madrid.

Genera, dat plaatsvond van 26 tot 28 februari, werd door 20.014 mensen bezocht. 4,5 procent van de bezoekers was afkomstig van buiten Spanje – met name uit Portugal, Duitsland, Italië, China, Frankrijk en Mexico. De Genera trok relatief veel bezoekers uit de installatie- en onderhoudssector (15,9%), gevolgd door vertegenwoordigers van consultancy- en ingenieursbureaus gespecialiseerd in projectontwerp en ontwikkeling (15,3%). De volgende editie van Genera zal van 6 t/m 8 mei 2014 plaatsvinden, in de Feria de Madrid.

Nog meer internationaal beursnieuws: van 16 tot 18 oktober vindt bovendien de Genera Latinoamerica plaats, de eerste internationale beurs voor energie-efficiëntie en hernieuwbare energie in Santiago de Chile. Meer informatie over Genera LatinoAmerica vindt u op http://tinyurl.com/bpfek5d.

Reageer op dit artikel