nieuws

Recool introduceert verhuurrooftops met warmtepomptechnologie

Geen categorie

Recool breidt het verhuurassortiment in tijdelijke klimaatoplossingen verder uit. Deze uitbreiding met rooftops van 50 en 110 kW met warmtepompfunctie is een belangrijk onderdeel van de stapsgewijze expansie van het gehele verhuurassortiment rooftops in warmtepompuitvoering.

Alle verhuurrooftops zijn gemonteerd in speciale stalen huurframes en zijn voorzien van uitblaasplenums, waarop luchtslangen aangesloten kunnen worden. Hierdoor zijn de units geschikt voor een snelle inzet ten behoeve van tijdelijke oplossingen. De speciaal uitgevoerde units kunnen eenvoudig en snel geplaatst worden en door toepassing van de flexibele luchtslangen is het mogelijk om de units aan te sluiten op een bestaand kanalensysteem of om de units direct in de ruimte uit te laten blazen.

Doordat de verhuurrooftops zijn uitgevoerd met omkeerbaar koelcircuit is het mogelijk om met een en dezelfde unit te koelen of te verwarmen. Hierdoor zijn deze units geschikt voor inzet gedurende het hele jaar voor het conditioneren van middelgrote tot grote ruimtes.

Meer informatie: www.recool.nl

Reageer op dit artikel