nieuws

Carrier introduceert 2 nieuwe warmtepompen: 30WG en 61WG

Geen categorie

De Aquasnap 30WG serie is een nieuwe watergekoelde warmtepomp geoptimaliseerd voor koeling en ontworpen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen. Met een nominale koelcapaciteit van 24-95 kW en een warmwatertemperatuur tot +60°C bereikt deze unit een uitzonderlijk hoog rendement van EER 4,7 en ESEER tot 6,0. (Eurovent). De unit is stapelbaar, waardoor slechts een zeer klein vloeroppervlak benodigd is en heeft een master/slave uitvoering.

Carriers Aquasnap serie 61WG, is geschikt voor verwarmingstoepassingen voor zowel nieuwbouw als renovaties. De unit heeft een wateruittredetemperatuur van +65°C, een nominale verwarmingscapaciteit van 30-115kW en een prestatiecoëfficiënt (COP) tot 5,5 (Eurovent). De 61WG heeft de mogelijkheid voor aansturing van een 3-weg klep voor keuze tapwater- of CV-verwarming.
Beide units zijn geluidsarm en plug & play, waardoor installatiegemak gewaarborgd is en tevens door de demontabele paneelzijdes eenvoudig serviceonderhoud uitgevoerd kan worden. Bovendien zijn de units integreerbaar in het Carrier Aquasmart control system, zodat bediening op afstand vanuit één centraal punt mogelijk is.

Reageer op dit artikel