nieuws

Nieuwe Sales Engineer regio Zuid NIBE Energietechniek B.V.

Geen categorie

Voor de regio Zuid heeft NIBE per 1 april jl. Ton Hooijmaaijers (46) aangesteld als Sales Engineer. Ton is de vervanger van Theo Verharen, die heeft besloten zijn carrière een nieuwe wending buiten de installatiebranche te geven.

Ton Hooijmaaijers beschikt over de nodige branche-ervaring. Zo was hij gedurende zes jaar werkzaam bij een landelijke groothandel op het gebied van sanitair en dreef hij als zelfstandig ondernemer een zaak in het luxe badkamersegment. Daarvoor was hij bovendien werkzaam binnen de installatiebranche.

In zijn nieuwe functie richt Hooijmaaijers zich in de regio Zuid met name op het bezoeken en adviseren van installateurs, installatieadviesbureaus, architecten, groothandels en woningcorporaties. Ton is bereikbaar via ton.hooijmaaijers@nibenl.nl.

Meer informatie: www.nibenl.nl

Reageer op dit artikel